ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ

Αποστολή


Η Mini Melts παρασκευάζει νόστιμα καταψυγμένα επιδόρπια. Χρησιμοποιούμε τις αγνότερες γεύσεις και χρώματα για να ενισχύσουμε τα πιο πλούσια μείγματα παγωτού και κατεψυγμένων επιδορπίων. Διαθέτουμε ένα φρέσκο και μοναδικό προϊόν στον κόσμο του παγωτού. Μεταχειριζόμαστε τους πελάτες μας, τους προμηθευτές μας και όλους τους ανθρώπους μας με ειλικρίνεια, δικαιοσύνη και σεβασμό. Ως παγκόσμιος πρωτοπόρος στην κρυογονική επεξεργασία επιδορπίων, προσπαθούμε πάντα να έχουμε θετικό αντίκτυπο σε όλον τον κόσμο.


parallax background

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ιστορία μας

 • 01.

  Οι φανταστικές μας μπάλες παγωτού σε υγρό άζωτο αποτελούν επανάσταση στον τομέα του παγωτού και μια συνταγή επιτυχίας!
 • 02.

  Η καινοτόμος μορφή, η υψηλή ποιότητα και η υπέροχη γεύση στηρίζονται σε 20 χρόνια εμπειρίας στην αγορά διαφόρων χωρών, σε μια αλυσίδα αξιόπιστων συνεργατών και στην καλά αναπτυγμένη υποδομή μας.
 • 03.

  Η Mini Melts είναι ένας από τους πρωτοπόρους στην παρασκευή παγωτού με την χρήση της κρυογονικής ψύξης (χρήση υγρού αζώτου) και παραμένει ηγέτης στην παραγωγή αυτού του καινοτόμου προϊόντος. Δημιουργοί και ιδρυτές της εταιρείας είναι οι Tom Mosey και Nick Angus, που γνωριστήκαν στο πανεπιστήμιο και επένδυσαν πάνω στο κοινό τους όραμα για την ποιητική εξέλιξη του παγωτού. Τη δεκαετία του ’90 πραγματοποίησαν πειράματα έρευνας και ανάπτυξης του προϊόντος και κατέληξαν στη «γένεση» των Mini Melts και κατοχύρωσαν την καινοτομία της μεθόδου τους παγκόσμια.
 • 04.

  Οι πρώτες παραγωγικές μονάδες άνοιξαν στις ΗΠΑ πριν 20 χρόνια και στην συνέχεια, με σύμμαχο την ενθουσιώδη αποδοχή του προϊόντος, επεκτάθηκαν κυρίως στην Ασία (Ν. Κορέα, Σιγκαπούρη) όπου συνεχίστηκε η μεγάλη αποδοχή του προϊόντος όπου γνώρισε την επιτυχία και συνεχίζει σε άλλες αγορές με τον ίδιο ενθουσιασμό.
 • 05.

  Με διεθνή εξάπλωση κυρίως στην Ασία (Νότια Κορέα και Σιγκαπούρη), η εταιρεία έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία του παγωτού και γνώρισε επιτυχία σε όλο τον κόσμο.
 • 06.

  Η Νότια Κορέα είναι η «ναυαρχίδα» μας στην παραγωγή των προϊόντων μας (Mini Melts).
 • 07.

  Στη χώρα διαθέτουμε το μεγαλύτερο τεχνολογικό / ερευνητικό κέντρο (R&D) όπου δοκιμάζονται, εξελίσσονται και τελειοποιούνται νέες μέθοδοι παραγωγής παγωτού με τη χρήση υγρού αζώτου που σερβίρονται σε θερμοκρασίες -20ºC εως -40ºC. Στην περιοχή αυτή της Άπω Ανατολής, η Κορέα είναι το μόνο μέρος που επιλέχτηκε στρατηγικά για την παραγωγή των παγωτών γάλακτος και σορμπέ με τη μορφή σφαιρών και διαθέτει 3 εργοστάσια.
ΛΕΤΟΝΙΑ

Εργοστάσιο Rūjienas Saldējums


Για την Ευρωπαϊκή αγορά η εταιρεία επέλεξε μια στρατηγική συνεργασία παραγωγής κατ’ αποκλειστικότητα στην Λετονία (Ρήγα) στο φημισμένο εργοστάσιο Rūjienas Saldējums. Το εργοστάσιο Rūjienas Saldējums έχει μια παράδοση παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων και παγωτού για 100 χρόνια. Το προϊόν παράγεται με φρέσκο, ελεγμένο γάλα και κρέμα γάλακτος από τοπικούς προμηθευτές και με όλα τα πρόσθετα υλικά βιολογικής προέλευσης. Δεν υπάρχει φοινικέλαιο ή τεχνητά συντηρητικά. Η καινοτόμος μορφή, η υψηλή ποιότητα, η υπέροχη γεύση των Mini Melts επιβεβαιώνονται από τα 20 χρόνια παρουσίας τους στην διεθνή αγορά μέσα από ένα δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών που διαθέτουν πάθος για το προϊόν και την εξυπηρέτηση του πελάτη. Η εκπαίδευση και η ανεπτυγμένη υποδομή που εξασφαλίζεται στους συνεργάτες είναι η εγγύηση για την υποστήριξη του προϊόντος στις ειδικές απαιτήσεις του.